Core Design | Trouwambtenaren gemeente Achtkarspelen
16117
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16117,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Trouwambtenaren gemeente Achtkarspelen

Over dit project

De gemeente Achtkarspelen had ons gevraagd om op een originele manier de trouwambtenaren voor te stellen aan het publiek. Voorheen had iedere trouwambtenaar een zelfgemaakt foto en een kort verhaaltje over hem of haar op de website van de gemeente staan. Dit bleek niet voldoende te zijn en de gemeente heeft een website laten maken voor hun trouwambtenaren. Onze taak was het bedenken van een video format waarin de ambtenaren zichzelf in kunnen voorstellen aan het publiek.

We hebben een format bedacht waarin iedereen iets persoonlijks verteld en niet het standaard verhaaltje (naam leeftijd enz..). Op deze manier kan het aanstaande bruidspaar snel een goede indruk krijgen van de trouwambtenaren. Het was een leuk project om te mogen filmen, je leert de mensen echt kennen. Er was bijvoorbeeld een trouwambtenaar welke als hobby sterrenkunde had en weer een ander bouwde huizen voor weeskinderen in Braziliƫ. Door deze leuke persoonlijke verhalen kun je als toekomstig bruidspaar veel gerichter op zoek naar de trouwambtenaar voor de trouwdag.

Meer informatie over dit project is te vinden op de website van de gemeente Achtkarspelen.

Datum
Categorie
Video